Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Web Shop download - VSC Internet Trgovina

25.4.2009.
Kvalitetno riješenje web trgovine dinamički optimizirane za tražilice. Virtual Shopping Center (skraćeno VSC), je web shop aplikacija koja koristi Internet kao medij komunikacije u svrhu prodaje, odnosno za krajnjeg korisnika kupovanja robe putem Interneta iz udobnosti vlastitog doma. VSC je kompletno rješenje kojim je funkcionalnost web shopa dovedena do samog vrhunca, s aspekta vizualnog i programskog dijela web shopa. Vama kao korisniku nudi jednostavno i samostalno administriranje web shopa putem administratorske konzole. Webshop je modularno napravljen tako da možete vrlo jednostavno uključivati i isključivati razne mogućnosti.
Samo korištenje administratorske konzole i administracije web shopa izvedeno je tako da osoba koja s njim upravlja ne treba imati gotovo nikakvo informatičko predznanje. Sama obuka kadra koji će administrirati web shop traje vrlo kratko, time povećavajući učinkovitost Vašeg kadra.
Zbog toga se i vrijeme od implementacije VSC-a u vašu tvrtku do puštanja web shopa u rad spušta na najmanji mogući vremenski period dopuštajući da se vaša tvrtka uključi u najveće tržište na svijetu u što kraćem roku uz vrlo prihvatljivu cijenu. Više informacija: Email: info@trgovina-racunala.com Web Shop download Na slikama ispod možete vidjeti kako izgleda sučelje VSC Online Trgovine. Kliknite na malu sliku i veća slika će vam se otvoriti u novom prozoru.
VSC Pro+ Internet Trgovina   Web Shop Izrada