Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
 

Hardsoft, servis računala, Samobor: dodavanje RAM memorije na matičnu ploču.

Hardsoft servis računala: 20 godina tradicije

Sa svojih 20 godina rada Hardsoft je jedan od najstarijih servisa računala i laptopa u Samoboru. Uz popravak laptopa i računala pokrenuli smo i trgovinu koja danas ima preko 30.000 artikala. Prodajemo računala najvećih svjetskih brendova, računalne komponente, periferiju, mrežnu opremu, dronove, i još mnogo toga. Servis Hardsoft u Samoboru pruža velik broj usluga. Nema tog problema, virusa, nadogradnje ili željene konfiguracije za koju servis računala Hardsoft ne može pronaći rješenje!


Hardsoft zna što treba Vašem računalu!
Pouzdanost, brzina i individualan pristup
Nazovite nas na 01/336-6510 ili pošaljite upit!


Sklapanje računala

Recite nam svoje želje, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo:

  • Budžet: koliko ste voljni uložiti u novo računalo po narudžbi
  • Namjena i performanse: trebate li računalo za ured, multimediju, gaming,
  • Trajnost konfiguracije i nadogradnje: koliko dugo želite da računalo ne zastari i želite li konfiguraciju s vremenom nadograđivati[/ul]

Odabrat ćemo najbolje komponente unutar Vašeg budžeta

U našoj web-trgovini nalazi se preko 30.000 artikala, većina kojih je za računala i potrebe vezano uz servis i sklapanje računala. Budući da svakodnevno proučavamo najnovije trendove i komponente na tržištu kako bismo obogatili ponudom svoj web-shop, odabrat ćemo za Vas najbolji spoj matične ploče, procesora, memorije, grafičke kartice, hlađenja… unutar zadanog budžeta.

U našem servisu računala imat ćete pravovremenu informaciju o naručenim dijelovima, fazi u kojoj se nalazi popravak, a savjetovat ćemo Vas i u slučaju neisplativosti popravka ili nadogradnje.


Servis računala Hardsoft u Samoboru
Pouzdanost, brzina i individualan pristup
Nazovite nas na 01/336-6510 ili pošaljite upit!


Servis i popravak desktop računala

S iskustvom od 20 godina Hardsoft, te uz neprestano praćenje ponude na tržištu, možemo izvršiti PC dijagnostiku i popravak svih vrsta desktop računala, od starijih konfiguracija, do novijih. Ukoliko je potrebno, možemo predložiti potrebne softverske i hardverske nadogradnje, unutar Vašeg budžeta.

Servis i popravak laptopa

Dok se poneki klijenti čak i odvaže sami održavati i popravljati manje nedostatke desktop računala, kada  su u pitanju prijenosna računala teško je bez temeljitog poznavanja nabaviti prave komponente i pravilno ih instalirati. Hardsoft je službeni partner za Dell, Lenovo i Asus, te uz njih prodaje i ostale svjetske brendove laptopa. Otklanjamo sve kvarove laptopa, od onih uzrokovanih u trenutku nepažnje, npr. prolivena kava ili sok, do raznih mehaničkih kvarova i oštećenja uzrokovanih udarcima ili padom računala, pa sve do hardverskih i softverskih nadogradnji laptopa prema najnovijim zahtjevima i potrebama klijenta.

U svom servisu  prijenosnih računala vršimo instalaciju ili reinstalaciju softvera, reparaciju grafičkih kartica, zamjenu i popravak matičnih ploča, procesora, diskova i RAM memorije, zamjenu LCD panela, tipkovnice ili kućišta.


Servis računala Hardsoft u Samoboru
Pouzdanost, brzina i individualan pristup
Nazovite nas na 01/336-6510 ili pošaljite upit!


Nadogradnja svih računala

Uz usluge servisa računala Hardsoft iz Samobora vrši i usluge ugradnji komponenti u računala i laptope. Možda imate staro stolno računalo ili laptop koji više na zadovoljavaju Vaše potrebe? Međutim možda još nisu za baciti!  Možemo ih nadograditi novim komponentama tu ujedno povesti računa da odlično funkcioniraju sa starima. Zamjena HDD diska SSD diskom, zamjena glavnog procesora, nadogradnja RAM memorije, neke su od glavnih usluga kojima ćemo Vaše staro računalo ili laptop pretvoriti u novo!

Servis monitora, pisača, skenera i ostale informatičke opreme

Servis računala Hardsoft bavi se i servisom ostale računalne opreme, kao što su monitori, pisači, skeneri, itd. Među uslugama servisa je i zamjena dijelova monitora, kao što je digitalna ili naponska ploča, display, čipovi, kondenzatori, i slično, što ovisi o dijagnosticiranom kvaru.

Čišćenje virusa, spywarea, adwarea i drugih nepoželjnih softvera

Zajedno s velikim napretkom tehnologije dolazi i do pronalaženja novih načina kako tu tehnologiju zlorabiti. Stoga na servisu računala u Samoboru često imamo računala zaražena raznim računalnim virusima koji su u stanju činiti mnogo štete korisnicima računala. Servis računala Hardsoft uspješno će Vaše računalo očistiti od raznih virusa, key-loggera, špijunskih softvera, adwarea, crypto virusa i svih drugih nepoželjnih programa.

Ostale usluge servisa računala Hardsoft

Uz sve navedene usluge popravka, održavanja i nadogradnje stolnih i prijenosnih računala vršimo i usluge:

  • Instalacije licenciranih softwarea  (operativnih sustava, programskih paketa, drivera)
  • Podešavanja pristupa internetu

Godišnji ugovori o održavanju informatičke opreme

Vaše potrebe servisa i održavanja računala možda nadilaze potrebe fizičkih osoba i pojedinaca. Imamo rješenje za to! Za tvrtke vršimo uslugu održavanja informatičke opreme. U godišnjem ugovoru sadržano je sve što je potrebno za sigurnost važnih poslovnih informacija i neprekinut rad računalne opreme kao i mrežne infrastrukture.


Servis računala Hardsoft u Samoboru
Pouzdanost, brzina i individualan pristup
Nazovite nas na 01/336-6510 ili pošaljite upit!


 


VSC Pro+ Web Trgovina   Izrada Internet Trgovina