• Garmin Edge 25

Garmin Edge 25

Šifra artikla: 0940415
SKU: 010-03709-30
Jedinica mjere: Kom
Garancija: 0 mj.
Dostupnost artikla:   Molimo kontaktirati za raspoloživost
Stanje na skladištu (komada): 0
Cijena: 1.147,17 Kn

Opis artikla

•Bilježi udaljenost, brzinu, puls1 i vrijeme•Planirajte, preuzimajte i pratite nove vožnje•Spremite, planirajte i dijelite aktivnosti uz Garmin Connect™•Vodootporan i izdržljiv uređaj•Funkcije povezivosti za trenutni prijenos podataka i Liv

Kompaktno biciklističko računalo s GPS-om i funkcijama povezivosti jednostavno za upotrebu
•Bilježi udaljenost, brzinu, puls1 i vrijeme
•Planirajte, preuzimajte i pratite nove vožnje
•Spremite, planirajte i dijelite aktivnosti uz Garmin Connect™
•Vodootporan i izdržljiv uređaj
•Funkcije povezivosti za trenutni prijenos podataka i LiveTrack

Prijeđite još više kilometara. Edge 25 bilježi ključne podatke vaše vožnje, npr. vrijeme, udaljenost, brzinu, ukupni uspon i lokaciju. Kada se upari s trakom za puls1, snima i puls te zone pulsa kako biste znali kad ste dostigli ciljne vrijednosti. Zahvaljujući podršci za mjerenje pulsa tijekom vožnje ćete dobivati i točnije podatke o potrošenim kalorijama.

Malen, ali moćan
Edge 25 pruža sve podatke koje trebate kako biste vožnju prenijeli na potpuno novu razinu. Kompaktan je, ali opremljen brojnim funkcijama poput pametnih obavijesti kada je uparen s pametnim telefonom.

Pratite željenu stazu
Odaberite između staza kojima su prošli drugi vozači ili stvorite vlastitu stazu na usluzi Garmin Connect, našoj besplatnoj online zajednici. Nakon odabira staze možete je prenijeti izravno na Edge 25 i pratiti je do željenog odredišta. Kako bi vam bilo još zanimljivije, možete se čak natjecati sami sa sobom.

Vozite brže i dalje
Edge 25 pruža vam podatke o brzini i prijeđenoj udaljenosti tijekom vožnje. Kada je uparen s ANT+® senzorima2, možete pratiti i kadencu, kao i brzinu u zatvorenom i udaljenost.

Praćenje u stvarnom vremenu
Kada je uparen s Bluetooth® uređajem, funkcija Live Tracking vašim prijateljima i članovima obitelji omogućuje praćenje vaše vožnje u stvarnom vremenu. Putem društvenih medija ili e-pošte pozovite pratitelje tako da mogu pratiti vaše podatke uživo putem usluge Garmin Connect.

Slaba podatkovna veza ne predstavlja problem
Edge 25 koristi GPS + GLONASS satelite kako bi pratio koliko daleko, brzo i kuda vozite čak i pod gustim krošnjama stabala. Za razliku od telefona, Edge 25 možete koristiti do 8 sati bez brige o podatkovnoj vezi i trošenju baterije.

Povežite se
Uz Bluetoooth povezivanje s kompatibilnim telefonom ili jednostavno povezivanje s Mac® ili osobnim računalom, aktivnosti možete prenositi na našu besplatnu online fitness zajednicu Garmin Connect. Ovdje možete na karti vidjeti stazu kojom ste se kretali, analizirati je, podijeliti i pregledati s više pojedinosti.

Segmenti
Natječite se s drugim biciklistima u Garmin Connect segmentima i nakon vožnje pregledajte rezultate na ljestvici poretka. Uređaj vas upozorava na točke početka i završetka segmenta.


Osnovne karakteristike:
Tip artikla: Ciklokompjuteri

Dimenzije i masa:
Dimenzije: 2,3 x 2,3 cm
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: Do 10 sati
 

Ostale informacije