Privatnost podataka

 • Izjava o odgovornosti

  Informacije na ovoj stranici objavljene su u dobroj namjeri, te smo, u mjeri koja je bila moguća, provjerili njihovu autentičnost i vjerodostojnost. No, unatoč tome, ne možemo jamčiti za točnost i ispravnost informacija, te se odričemo odgovornosti u slučaju nastanka materijalne ili druge štete od prikazivanja i korištenja istih. To se posebno, ali ne isključivo, odnosi na: tekstove i slike primljene od trećih osoba i čitatelja, sadržaj postan na forumu od članova foruma, linkove na druge web stranice, fontove, dokumente i ostali download sadržaj.

  Pravila o privatnosti

  Jamčimo da se osobni podaci prikupljeni na stranici HardSoft.hr neće prikazati ili ustupati trećim osobama, osim uz pristanak korisnika ili po sudskoj odluci.

  Uvjeti korištenja:

  Sadržaj (članci, slike, tekstovi, dokumenti i ostalo) stranice HardSoft.hr zaštićen je autorskim pravima po Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima.

  Bez dozvole autora izričito je zabranjeno: komercijalno korištenje ili objava sadržaja ovog portala na drugim web stranicama, bilo kao cjeline ili samo dijelova, u neizmjenjenom obliku ili djelomično izmijenjenom.
  Za dozvolu reprodukcije, tiska, preradu, stavljanje na raspolaganje javnosti i sva druga korištenja ovih autorskih djela javite se uredništvu, koje će vaš upit proslijediti autoru.

  Bez odobrenja autora dopušteno je sljedeće:
  Pohranjivanje i spremanje autorskog djela na računalo, disk ili drugo sredstvo pohrane podataka radi korištenja za osobne potrebe,
  Citirano navođenje tekstualnih ulomaka i dijelova autorskog djela u blogovima, na forumima i sličnim objavama fizičkih osoba, pod uvjetom da se naznači izvor: www.hardsoft.hr i, ako je naveden, autor djela iz kojeg se citira.